Bijeenkomsten

Regiobijeenkomsten validering examenproducten

5 sep , 2016  

Per augustus 2016 is de overgangsperiode gestart. Hierin wordt gewerkt aan drie begaanbare routes naar een valide examenproduct. Wat is het toekomstbeeld? Wat kun je als school nu al doen? En hoe ziet de overgangsperiode eruit? Via www.valideringexamens.nl wordt je over deze zaken al uitgebreid geïnformeerd. Maar Validering Examens MBO (kwartiermaker) komt ook naar je toe! In de komende maanden vertellen we over de validering van examenproducten tijdens de regiobijeenkomsten.

De regiobijeenkomsten
De kwartiermaker Eric Jongepier neemt je tijdens de bijeenkomst mee in het verhaal over de validering van examenproducten en brengt je op de hoogte van de laatste stand van zaken. Ook is er volop mogelijkheid tot het stellen van vragen.

De volgende bijeenkomsten staan gepland:

 • di. 20 sept.  14:30-16:30 uur
  Etten-Leur, ROC West-Brabant

 • do. 29 sept. 14:30-16:30 uur
  Haarlem, Nova College

 • di. 11 okt. 14:30-16:30 uur
  Harderwijk, Soma College

 • do. 13 okt. 14:45-16:30
  Leeuwarden, Friesland College

 • di. 1 nov. 14:30-16:30 uur
  Oss, De Leijgraaf


Aanmelden
Ben je betrokken voor examinering op het gebied van ontwikkeling, inkopen en/of vaststellen en benieuwd wat de validering van examenproducten de komende tijd gaat betekenen? Meld je dan aan voor 1 van de regiobijeenkomsten of attendeer een collega. Aanmelden kan via deze link (de aanmeldingen worden verwerkt door MBO Diensten).

Per bijeenkomst is er plek voor ±70 man, meld je snel aan, want vol = vol. Voorafgaand aan de bijeenkomst worden de details van de locatie per mail bevestigd.

Kun je niet aanwezig zijn, maar ben je wel benieuwd naar het verhaal?
De regiobijeenkomsten zullen ook op video worden vastgelegd, als je er dus niet bij kunt zijn, dan kun je de bijeenkomst later toch nog terug kijken. Deze video zullen we delen via www.valideringexamens.nl.

Heb je nog vragen over de regiobijeenkomsten? Mail naar info@valideringexamens.nl.
 • Delen
Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken. Lees meer over cookies.