Routekaart

Oproep kwartiermaker aan certificerende autoriteiten

18 okt , 2017  

Straks kunnen scholen via drie routes tot valide exameninstrumenten komen. Om route 1 en route 3 open te kunnen stellen zijn er (onafhankelijke) certificerende autoriteiten nodig die zowel instanties (bijv. examenleveranciers) kunnen gaan certificeren, danwel exameninstrumenten kunnen gaan valideren. De Kwartiermaker Validering Examens MBO is daarom op zoek naar partijen die hierin geïnteresseerd zijn. Hiervoor zijn een aantal autoriteiten gevraagd om over in gesprek te gaan, en is de vraag ook neergelegd bij de leden van de NVCI (Nederlandse Vereniging Certificerende Instellingen). Maar de oproep is breder, dus heb jij als certificerende autoriteit de juiste expertise, ervaring en ben je vanaf januari 2018 beschikbaar om aan de slag te gaan, lees dan hier verder hoe dat in zijn werk gaat! De Kwartiermaker start dit jaar nog de gesprekken met geïnteresseerde partijen.

  • Delen
Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken. Lees meer over cookies.